top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαΑθηνά Μπακούλα

5 τρόποι για να αλλάξεις τη ζωή σου.

"Είσαι πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεσαι και μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα από όσα πιστεύεις".

Σχεδόν σε όλη μας τη ζωή μας έμαθαν ότι η ζωή είναι δύσκολη, ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, ότι για να τα πετύχουμε θα θυσιάσουμε κάτι άλλο και δεν μας έμαθαν πως αν το θελήσουμε μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας.

Αλλά πώς θα αλλάξει κάποιος τη ζωή του αν δεν ξέρει ότι μπορεί να το κάνει;Η ζωή σου δεν είναι παρά αντανάκλαση του τρόπου σκέψης σου.Μπορείς να αλλάξεις το ρου της ιστορίας σου ανά πάσα στιγμή.Ο μαέστρος της ζωής σου είσαι εσύ, κανείς άλλος.Εσύ θα αποφασίσεις αν θες να είσαι ισορροπημένος, χαρούμενος και ήρεμος.

Ακολούθησε αυτά τα 5 βήματα και θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει:

  1. Πάρε αγκαλιά το παιδί που έχεις μέσα σου και μίλησέ του τρυφερά όπως θα μιλούσες σε κάποιον που αγαπάς.Μην τιμωρείς τον εαυτό σου, αγάπησε τα λάθη σου και μάθε από αυτά.

  2. Πίστεψε στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις.Η πίστη στον εαυτό σου ενισχύεται όταν φαίνεται πως τα σημαντικά για εσένα πρόσωπα απομακρύνονται, αλλά παρ’ όλα αυτά εσύ συνεχίζεις πιστεύοντας σε εσένα.

"Η πίστη στον εαυτό σου είναι το πρώτο βήμα που οδηγεί στο μεγαλείο,αν δεν έχεις πίστη στις δικές σου δυνατότητες για επιτυχία,η μάχη θα έχει τελειώσει πριν καν αρχίσει". Douglas Vermeeren

3. Φρόντισε την ψυχή σου και το σώμα σου καθημερινά, δώσε στον εαυτό σου μισή ώρα μέσα στην ημέρα να κάνει αυτό που τον χαλαρώνει, είτε αυτό είναι ένας περίπατος, είτε ένα όμορφο βιβλίο ή ακόμα μην κάνεις απολύτως τίποτα, μείνε με εσένα, ότι καλύτερο έχεις.


4. Δεν χρειάζεται να κατηγορείς τους άλλους γι αυτά που σου συμβαίνουν.Πάρε της ευθύνη της ζωής σου, μόνον οι αμαθείς ρίχνουν το φταίξιμο για τις κακοτυχίες τους στους άλλους, όταν δεν το ρίχνουν σε κανέναν σημαίνει ότι έχουν μάθει όσα χρειάζεται.


5. Σήμερα κιόλας τόλμησε να πάρεις ρίσκα, ακόμα και αν χρειαστεί να φύγεις από τη ζώνη άνεσης σου. Κάνε καινούρια πράγματα, μάθε κάτι που δεν φαντάστηκες ποτέ, σπάσε το μοτίβο και θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει. Όπως έλεγε ο Einstein "Τρέλα είναι να κάνεις πάντα τα ίδια πράγματα και να ελπίζεις σε διαφορετικά αποτελέσματα".

"Οτι κι αν μπορείς να κάνεις ή να ονειρευτείς ξεκίνα το. Το θάρρος κρύβει μέσα του ευφυία, δύναμη και μαγεία". Goethe
2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page