Κλάδοι Ασφλαίσης - ΠΑΡΟΝ Site.png

Κλάδοι

Ασφάλισης

Κλάδος Ζωής & Υγείας - Κλάδοι Ασφάλισης

Κλάδος Ζωής & Υγείας

Ο Κλάδος Ζωής & Υγείας είναι η Αιχμή του Δόρατος της παραγωγικής δραστηριότητας του ΠΑΡΟΝ. Με 70% του Χαρτοφυλακίου μας να προέρχεται από τον Κλ. Ζωής και Υγείας, και με ενεργές Συνεργασίες με όλες τις μεγάλες Ασφ. Εταιρείες του Κλάδου Ζωής & Υγείας, δεν είναι τυχαίο που χαρακτηριζόμαστε ως ένα "Ζωικό" Γραφείο.  

Κλάδος Αυτοκινήτων - Κλάδοι Ασφάλισης ΠΑ

Κλάδος Αυτοκινήτων

Η άριστη τεχνική κατάρτιση, του προσωπικού μας, η ταχύτητα εξυπηρέτησης, η πλήρης και άμεση πληροφόρηση και οι συνεργασίες του ΠΑΡΟΝ με 26 Ασφαλιστικές Εταιρείες του κλάδου, κάνουν τον Κλάδο Αυτοκινήτου, την "Ήρεμη Δύναμη" του ΠΑΡΟΝ.  

Κλάδος Γενικών Ασφαλίσεων - Κλάδοι Ασφάλ

Κλάδος Γενικών Ασφαλίσεων

Ο Κλ. Γενικών Ασφαλίσεων είναι από τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς κλάδους της Ασφαλιστικής Αγοράς. Η υψηλή τεχνογνωσία του προσωπικού μας, η μακροχρόνια εμπειρία μας η Συνεργασία μας με όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρείες του Κλάδου, κάνει τους Συνεργάτες μας να μας εμπιστεύονται για κάθε τους ανάγκη.   

Κλάδος Σκαφών - Κλάδοι Ασφάλισης ΠΑΡΟΝ.p

Κλάδος Σκαφών

Με πάνω από 800 σκάφη όλων των κατηγοριών ασφαλισμένα στο ΠΑΡΟΝ κάθε χρόνο, είναι σίγουρο ότι ο Κλάδος Σκαφών έχει τη σωστή πρόταση για κάθε περίπτωση. Επειδή όμως η θάλασσα είναι "δύσκολη", ο Κλάδος Σκαφών είναι πάντα δίπλα στους Συνεργάτες μας προσφέροντας τη σωστή υποστήριξη για κάθε ζημιά. 

Κλάδος Ομαδικών Ασφαλίσεων - Κλάδοι Ασφά

Κλάδος Ομαδικών Ασφαλίσεων

Είτε πρόκειται για μια μικρομεσαία Επιχείρηση, είτε για μια Πολυεθνική, ο Κλ. Ομαδικών Ασφαλίσεων με την πολυετή του Εμπειρία και την εξαιρετική τεχνογνωσία, υποστηρίζει και εξυπηρετεί  άμεσα, αναλυτικά και υπεύθυνα όλους τους Συνεργάτες μας.  

Κλάδος Αστικής Ευθύνης - Κλάδοι Ασφάλιση

Κλάδος Αστικής Ευθύνης

Το προσωπικό του Κλάδου Αστικής Ευθύνης σε συνεργασία με όλες τις Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Εταιρείες του Κλάδου είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις των Συνεργατών μας. Δεν υπάρχει Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης που να μην καλύπτουμε.