top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαΦάνης Μπούκης

ΠΑΡΟΝ Team Building


Kαλημέρα σας αγαπητοί μου,


Το team building είναι ευεργετικό για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Υπάρχει πληθώρα δραστηριοτήτων που ενισχύουν τους δεσμούς μεταξύ των υπαλλήλων, και των συνεργατών. Αυξάνεται η υγιής επικοινωνία, το ομαδικό πνεύμα, και φυσικά το κλίμα.



1. Δημιουργία oμάδας Basket.


Είχαμε με τον κ. Ψιμάρα την ιδέα αυτή, την εποχή προ covid. Οι συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να προοδεύσουμε το project. Ίσως έχει έρθει η ώρα στο δεύτερο εξάμηνο του 2021 να συντονίσουμε τη δημιουργία μιας ομάδας για μερικές ώρες την εβδομάδα. Η δραστηριότητα θα μας βοηθήσει να ξεχαστούμε από την πίεση του γραφείου, και να χαλαρώσουμε, αλλά συγχρόνως θα ενδυναμώσει και τη σωματική της υγεία.


2. Escape room.


Η κ. Φυτέα είχε πάρει και στο παρελθόν την πρωτοβουλία και πραγματικά οι στιγμές ήταν μοναδικές! Χωρίς τηλέφωνο και υπολογιστή το Escape Room είναι μια δραστηριότητα που προκαλεί την ομάδα να αποδράσει χρησιμοποιώντας μόνο το συλλογικό της πνεύμα. Χρειάζεται συντονισμένη σκέψη, αλληλοβοήθεια, εμπιστοσύνη, επικοινωνία και φυσικά συνεργασία.


3. Απόδραση στη φύση!


Η Πάρνηθα είναι ένα κοντινό βουνό με υπέροχα μέρη και κρυμμένα μυστικά. Μία μονοήμερη εκδρομή που να έχει αθλητικό χαρακτήρα ή και με συνδυασμό πικ νικ, θα ενθουσιάσει την ομάδα και θα τονώσει τις σχέσεις.


4. Karaoke Νights στο γραφείο!


Το karaoke είναι μία από τις λίγες ιδέες που δεν σου φαίνονται καλές, μέχρι να τις δεις να γίνονται πράξη. Και δεν υπάρχει πιο πρόσφορο μέρος από αυτό του γραφείου. Ένας χώρος εργασίας που θα μεταμορφωθεί σε ένα χώρο διασκέδασης και γέλιου, θα μεταφέρει για πολύ καιρό αυτές τις στιγμές στη μνήμη όλων. Η αλήθεια είναι η συντριπτική μειοψηφία δεν ξεκινά για το πρώτο της karaoke πάρτι με τις καλύτερες προθέσεις όμως εκπλήσσεται μόλις περνά το πρώτο μισάωρο και συνειδητοποιεί πως δεν έχει καμία σημασία πόσο καλή ή κακή φωνή έχει όποιος ανεβαίνει στη σκηνή. Αρκεί που ύστερα από λίγο σχεδόν όλοι σιγοτραγουδούν χορεύουν και χειροκροτούν στο τέλος κάθε τραγουδιού – άσχετα με το πόσο καλό ήταν.


5. Φαγητό -cocktail.


Eχουμε πολλές φορές διασκεδάσει και περάσει πολύ όμορφα. Σίγουρα το χρειαζόμαστε όλοι και περιμένουμε την επόμενη έξοδο. Μια επιτυχημένη Team Building δραστηριότητα δεν είναι απαραίτητο να επιβαρύνει οικονομικά μόνο την ιδιοκτησία του γραφείου. Υπάρχουν λύσεις πάντα έξω από το γραφείο.

6. Παρακολούθηση αθλητικών event ή άλλων γεγονότων στο γραφείο.


Οι ωραίες στιγμές δεν είναι απαραίτητο να διαδραματίζονται πάντα έξω από το γραφείο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παρουσία μιας μεγάλης οθόνης... και πολύ κέφι. Η ιδέα αυτή περιλαμβάνει αθλητικούς αγώνες, διαγωνισμούς τραγουδιού, ταινίες κλπ.

Το πιο σημαντικό απ' όλη αυτή τη διαδικασία είναι η φιλική διάθεση που προκύπτει, η διασκέδαση και η χαρά του παιχνιδιού!


Με εκτίμηση,


Φάνης Κ. Μπούκης

Finance M.S.C. - M.B.A.

Strategic Partner


42 Προβολές2 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page