top of page

Το ΠΑΡΟΝ συμμετείχε στο Greece Race for the Cure 2022

Insurancedaily editorial team

4 Οκτ 2022

Που διοργάνωσε για άλλη μία χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»

Το ΠΑΡΟΝ είχε την τιμή να συμμετάσχει στο Greece Race for the Cure 2022 που διοργάνωσε για άλλη μία χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» την Κυριακή 02.10.2022 με αφετηρία το Ζάππειο.

Η ομάδα ΑMALIA by PARON Insurance που δημιουργήθηκε στη μνήμη της Αμαλίας Φυτέα συμμετείχε στον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων.

Το ΠΑΡΟΝ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όσους υποστήριξαν αυτή την δράση που στόχο έχει την χρηματοδότηση δωρεάν προγραμμάτων ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού ενώ ταυτόχρονα στηρίζει γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Το Greece Race for the Cure αγωνίζεται για να ενημερωθεί κάθε γυναίκα για τον καρκίνο μαστού σε όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν βρίσκεται, για να προβληθεί η σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, για να απομυθοποιηθεί ο καρκίνος του μαστού, για να νικηθεί ο φόβος και οι προκαταλήψεις, για τη βελτιωθεί η ποιότητας ζωής και τα δικαιώματα της γυναίκας με καρκίνο μαστού, αγωνίζεται για την στήριξη των γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού και των οικογενειών τους, για να σωθούν ζωές και για να τιμήσει μαζί με όλους εμάς τις γυναίκες που δεν είναι πια κοντά μας.




bottom of page