top of page

Το ΠΑΡΟΝ στο ταξίδι συνεργατών της ΜΙΝΕΤΤΑ στην Αλσατία

Insurancedaily.gr contributor • Εκδηλώσεις • ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

2 Οκτ 2023

Το ΠΑΡΟΝ για μία ακόμη χρονιά συμμετείχε στο ταξίδι επιβράβευσης που πραγματοποίησε η ασφαλιστική εταιρία ΜΙΝΕΤΤΑ στην πανέμορφη Αλσατία από...

Το ΠΑΡΟΝ για μία ακόμη χρονιά συμμετείχε στο ταξίδι επιβράβευσης που πραγματοποίησε η ασφαλιστική εταιρία ΜΙΝΕΤΤΑ στην πανέμορφη Αλσατία από τις 02.09.2023 έως τις 05.09.2023.



Christine Fytea and Maria Theohari on PARON Alsatia trip with Minetta

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αρχικά την Χαϊδελβέργη, την πόλη που υπήρξε κέντρο του κινήματος του γερμανικού ρομαντισμού. Περιηγήθηκαν στην πλατεία της αγοράς, στην οποία δεσπόζει ο Καθεδρικός ναός του Αγίου Πνεύματος, θαύμασαν τα κτίρια του Πανεπιστημίου (του παλαιότερου της Γερμανίας και τρίτου παλαιότερου της Ευρώπης), την περίτεχνη εκκλησία των Ιησουιτών και το κομψό Δημαρχείο.



PARON Alasatia trip with MINETTA flag

Την επόμενη ημέρα ξεκίνησαν το οδοιπορικό τους στην καρδιά της Αλσατίας, και πιο συγκεκριμένα στο γοητευτικό Κολμάρ (Colmar), την “πρωτεύουσα της αλσατικής οινοπαραγωγής”, με την πλούσια μεσαιωνική και αναγεννησιακή του αρχιτεκτονική. Επισκέφτηκαν το “χωριό των αμπελουργών”, το Ρικβίρ (Riquewihr), έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, φωλιασμένο πίσω από τα μεσαιωνικά του τείχη που μοιάζουν ανέπαφα στο πέρασμα των αιώνων.Την επόμενη ημέρα περιηγήθηκαν στο Στρασβούργο, μια πόλη-μωσαϊκό γαλλικών και γερμανικών στοιχείων, κτισμένη στην δυτική πλευρά του Ρήνου ενώ στην συνέχεια επισκέφτηκαν την γραφική λουτρόπολη Μπάντεν Μπάντεν με τον ποταμό Όος να την διαρρέει.



PARON in Alsatia trip with MINETTA

Τέλος επισκέφτηκαν την όμορφη Φρανκφούρτη, την πόλη που αποτελεί το εμπορικό κέντρο της Γερμανίας.


Το ΠΑΡΟΝ δίνει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και στην διοικητική ομάδα της εταιρίας που διοργάνωσε αυτό το εξαιρετικό ταξίδι.





bottom of page