top of page

ΠΑΡΟΝ: Βραβεύσεις κορυφαίων συνεργατών

Insurance Daily

20 Δεκ 2022

Θεσμικοί εκπρόσωποι και κορυφαία στελέχη εταιρειών παρέστησαν στην εκδήλωση

Μία εκπληκτική βραδιά με πολλές εκπλήξεις, διάχυτη συγκίνηση και πολλά όμορφα συναισθήματα έζησαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην Ετήσια Εκδήλωση Βραβεύσεων του Ασφαλιστικού Γραφείου ΠΑΡΟΝ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 07.12.2022 στον εντυπωσιακό πολυχώρο ART FACTORY.


Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κυρίου Γιάννη Χατζηθεοδοσίου ο οποίος αναφέρθηκε στις πιέσεις που δέχονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ωστόσο τόνισε πως η ασφαλιστική διαμεσολάβηση που αφορά σε ένα επάγγελμα ιδιαίτερα απαιτητικό, έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και αποτελεί μοχλό ανάπτυξης και προόδου της ελληνικής κοινωνίας. Στο σημείο αυτό αναφέρθηκε στην εξέλιξη του ΠΑΡΟΝ, στον εκσυγχρονισμό του και στην ποιότητα των εργασιών του.



Στην συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός του Αντιπροέδρου της Insurance Europe, Προέδρου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ασφαλιστικής εταιρίας EUROLIFE FFH κυρίου Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου, ο οποίος τόνισε την σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ του ΠΑΡΟΝ και της EUROLIFE αλλά και την ποιότητα που διακρίνει την συνεργασία αυτή και η οποία δημιουργεί υψηλά αποτελέσματα.



Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ κύριος Χρήστος Γεωργακόπουλος ο οποίος τόνισε την αξία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και την άριστη συνεργασία του ΠΑΡΟΝ με την εταιρία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρίας GROUPAMA κύριος Χρήστος Κάτσιος ο οποίος αναφέρθηκε στο δύσκολο και ρευστό οικονομικό περιβάλλον, στα εξαιρετικά αποτελέσματα του ομίλου και στην άριστη συνεργασία της εταιρίας με το ΠΑΡΟΝ, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρίας INTERASCO κύριος Κάρολος Σαϊας ο οποίος περιέγραψε και ερμήνευσε το οικονομικό περιβάλλον ενώ, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον επιβεβαίωσε την ενίσχυση της συνεργασίας της εταιρίας με το ΠΑΡΟΝ.


Χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν ο κύριος Αντώνης Χρηστίδης Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής, ο κύριος Γιώργος Παρισάκης Διευθυντής Πωλήσεων της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής και ο κύριος Γιώργος Καραβίας Ιδρυτής και Διαχειριστής της KARAVIAS Undewriting Agency Coverholder at Lloyd’s.


Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΡΟΝ κύριος Νίκος Τούμπας στην εισήγηση του αναφέρθηκε στα έργα και στις δράσεις που υλοποίησε το ΠΑΡΟΝ τα τελευταία δύο έτη, παρουσίασε τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας και ανακοίνωσε τα σχέδια και τους υψηλούς στόχους της εταιρίας για την νέα χρονιά. Επίσης ανακοίνωσε, μαζί με την κυρία Αναστασία Κουτσούκου Co Owner και Business Manager της εταιρίας πληροφορικής ONESHOFT την στρατηγική συνεργασία των δύο εταιριών και τα νέα project που ετοιμάζουν. Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της New Health System κύριος Χρήστος Ζαχαράτος στον σύντομο χαιρετισμό του ανακοίνωσε τον σχεδιασμό αποκλειστικών προγραμμάτων για το ΠΑΡΟΝ και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.



Η Εμπορική Διευθύντρια κυρία Χριστίνα Φυτέα στην εισήγηση της αναφέρθηκε στις δυσχερείς συγκυρίες των τελευταίων ετών όσον αφορά στο δυσμενές χρηματοοικονομικό περιβάλλον και στις επιπτώσεις του, ενώ παράλληλα περιέγραψε με ποιο τρόπο το ΠΑΡΟΝ αντέδρασε στις συνεχόμενες αλλαγές, πως απέκτησε ευελιξία και πως υιοθέτησε καινοτόμες συμπεριφορές με μόνη στόχευση την αύξηση της παραγωγικότητας των συνεργατών του και την εξασφάλιση της βιωσιμότητας όλου του οργανισμού. Ολοκληρώνοντας τόνισε πως η καρδιά της ανθεκτικότητας του ΠΑΡΟΝ είναι οι σχέσεις ζωής που χτίζονται με τους συνεργάτες του.


Στην συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι βίωσαν μοναδικές στιγμές από τον Άγγελο Πεντάρη drummer και motivational speaker.O Άγγελος μίλησε για την ζωή του. Σε ηλικία μόλις τεσσάρων μηνών διαγνώστηκε με εγκεφαλική αναπηρία όμως αυτό δεν τον εμπόδισε μέσα από πολύ σκληρή δουλειά και απεριόριστα ψυχικά αποθέματα και ψυχικό σθένος να τα καταφέρει. Μίλησε για την πίστη του πως δεν υπάρχουν προβλήματα καταδικασμένα να μένουν άλυτα και τόνισε: «Εκείνο που θέλω είναι να προσπαθώ, να δοκιμάζω, να ζω. Να μην αισθανθώ ποτέ ότι υπήρξαν πράγματα που ήθελα, αλλά δεν τόλμησα να κάνω».



Το πρώτο μέρος της Εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με τις Βραβεύσεις των συνεργατών του ΠΑΡΟΝ για το έτος 2021, τα βραβεία φιλοτεχνήθηκαν από τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και ήταν ευγενική χορηγία της εταιρίας Karavias Undewriting Agency Coverholder at Lloyd’s.



Μία μεγάλη έκπληξη επεφύλασσε το διοικητικό προσωπικό του ΠΑΡΟΝ στον κύριο Ψιμάρα Θάνο και στην κυρία Χριστίνα Φυτέα και αυτή δεν ήταν άλλη από την Βράβευση τους με το μήνυμα:

«Aνεβαίνοντας αργά και σταθερά τα σκαλιά της επιτυχίας, με μεγάλη επιτυχία. Στα δύσκολα και στα εύκολα. Σας στηρίζουμε. Η ομάδα σας».


Την Εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε η εξαιρετική δημοσιογράφος κυρία Ντόρα Κουτροκόη η οποία παράλληλα παρουσίασε τους χορηγούς της Εκδήλωσης: Gold χορηγός EUROLIFE FFH, Silver χορηγός GROUPAMA Aσφαλιστική, Bronze χορηγοί EΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, Karavias Undewriting Agency Coverholder at Lloyd’s, ONESHOFT, NEW HEALTH SYSTEM.


Η βραδιά ολοκληρώθηκε, σε ένα όμορφο περιβάλλον με καλό φαγητό, ποτό και εξαιρετικές μουσικές επιλογές από τον Dj Δημήτρη Κορρέ.

bottom of page