top of page

Βράβευση ΠΑΡΟΝ από EUROLIFE FFH για το 2020

Επιχειρώ

31 Μαρ 2021

Στις 23 Μαρτίου 2021, η Eurolife FFH πραγματοποίησε διαδικτυακή Εκδήλωση με αφορμή τις Βραβεύσεις των Συνεργατών της που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Πωλήσεων για το έτος 2020.

Το Ασφαλιστικό Γραφείο ΠΑΡΟΝ τα τελευταία χρόνια, παραμένει σταθερά στις πρώτες θέσεις της κατάταξης της Eurolife FFH, αποδεικνύοντας εμπράκτως την εμπιστοσύνη που δείχνει απέναντι στην Eurolife FFH, αναγνωρίζοντας παράλληλα τη συμβολή της Εταιρείας στην ενίσχυση και στην ενδυνάμωση του έργου του ΠΑΡΟΝ.

Έτσι το 2020 το ΠΑΡΟΝ κατέλαβε τη 5η θέση στην τελική κατάταξη, παρά τον αυξανόμενο ανταγωνισμό και τις εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες της πανδημίας.

Τα αποτελέσματα αυτά, αφορούν στην παραγωγή σε νέες ασφαλιστικές εργασίες στον Κλάδο Ζωής και Υγείας την περίοδο 1/1/2020 με 31/12/2020 και επιβεβαιώνουν ότι το ΠΑΡΟΝ πρωταγωνιστεί στον κλάδο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και αποτελεί ένα πυλώνα ανάδειξης του Ανθεκτικού και Σύγχρονου Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Το ΠΑΡΟΝ έχει ως Όραμα του να γίνει σημείο αναφοράς στην Ασφαλιστική Αγορά για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την υποστήριξη και την κερδοφορία που προσφέρει στο Σύνολο των Συνεργατών του!

Πηγή: Epixeiro.gr

bottom of page